Долоньками миру обіймаєм Україну

21 вересня – Міжнародний день миру. Наша країна, як ніхто, прагне до миру та перемоги!
День розпочався флешмобом «Долоньками миру обіймаєм Україну» для учнів 1 класу. П’ятикласники долучилися до спільної справи: виготовили голубів та продемонстрували колективний танок «Ми – це Україна».


Протягом тижня здобувачі освіти 9-х класів створювали проєкти «Мир – це…», де описували своє бачення, висловлювали свої думки та побажання. Активи 7-х класів малювали спільний «Рушник миру», де зображували символи України, бажали одне одному перемоги та злагоди і закликали всіх: «Вчіться робити добро людям і творити добро на Землі. Живіть у мирі та злагоді!».
Мазун Н. разом із здобувачами освіти 8-А класу вшанували пам’ять загиблих випускників гімназії та поклали квіти біля меморіалу на Алеї пам’яті.

Цей день відзначають у різних куточках планети. Це свято покликане змусити кожного не тільки задуматись, але й зробити що-небудь дієве заради спокою на Землі. Так, учні 6-х та 7-х класів разом з батьками та класними керівниками провели благодійну акцію: писали листи воїнам ЗСУ з побажаннями миру, швидкого повернення додому з перемогою; збирали речі, ліки, продукти для наших захисників.
Дуже хотілося, щоб усі люди на Землі були щасливі та жили без горя під мирним небом і ніколи не забували про допомогу та підтримку одне одного, адже, разом ми сила!


Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU