“Перші промінці” – свято співочого дитинства!

З метою посилення національно-патріотичного виховання дітей, виявлення та підтримки юних вокалістів, популяризації творів українських композиторів та сучасної української дитячої естрадної пісні, сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей, у Ніжинському Будинку дітей та юнацтва відбувся ІІІ міський фестиваль-конкурс дитячої пісні «Перші промінці» для закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти. Організатором фестивалю-конкурсу є Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області та Ніжинський Будинок дітей та юнацтва.

Вітаємо Стаценко Єлізавету, ученицю 3-А класу та вчителя музичного мистецтва Олега Миколайовича Ікальчика із зайнятим II місцем у III Міському фестивалі-конкурсі дитячої пісні “ПЕРШІ ПРОМІНЦІ”!

Пишаємось нашою талановитою й незламною гімназисткою, яка не розгубилася й гідно виступила на конкурсі, попри те, що Лізі довелося співати в умовах оголошення повітряної тривоги.

Учасники та переможці отримали подарунки від Управління освіти Ніжинської міської ради та Благодійного фонду «Копиця» (засновник Наталія Миколаївна Копиця).

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU