Декада безпеки освітнього простору

У ніжинській гімназії №3 проведено декаду безпеки освітнього простору (профілактики шкідливих звичок, попередження правопорушень та травматизму) з метою посилення  додаткових профілактичних заходів щодо попередження  насильства, у тому числі із запобігання вчинення кримінальних правопорушень проти статевої свободи та статевої недоторканості дітей, профілактики булінгу та проведення профілактичної роботи впродовж весняних канікул. Заходи були різні за формою та тематикою:
– відбулися  інтегровані уроки за участю вчителів  основ здоров’я Афоніної А.М., Клочкової О.А., учителя  права Мазун Н.А. та практичного психолога Гармаш О.А. “Я вмію себе захищати” для учнів 8-9 х класів. З метою формування навичок безпечної поведінки у тому числі із запобігання правопорушень проти статевої недоторканості дітей.

–  організовано зустріч із спеціалістом Управління освіти Поливко О.В. та т.в.о. начальника СЮП Дахно Т.В. для учнів 8 класів.
– проведено профілактичну бесіду щодо негативних наслідків дільності молодіжного руху “Редан” .
–  відбулася  профілактична бесіда з учнями 6-7 класів «Як не стати заручником шкідливих звичок» за участю фельдшера Ніжинського наркодиспансера Проніна Д.М.

– на сайті гімназії та у батьківських Вайбер групах  розміщено психологічний онлайн-порадник «Алгоритм дій учасників освітнього процесу в ризикованих ситуаціях».
– флешмоб «Умій себе захистити» провела Вергун І.В. Дев’ятикласниці отримали нові знання та “Розірви коло насильства”.

– години спілкування ” Не ступи на стежку злочинності!”   для учнів 7-В класу класний керівник     Сунцова Н.А. “Ми проти жорстокості та насилля для учнів 6-А класу класний керівник Свіріна І.А.

– Ранкова зустріч “Правила безпечної поведінки під час весняних канікул” в рамках декади безпеки освітнього простору для учнів 2- Б класу.

Сподіваємося, що постійна, злагоджена робота дозволить, якщо не викорінити повністю, то суттєво зменшити випадки насильства, злочинності,  і створити більш безпечне середовище для існування й розвитку майбутніх поколінь.

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU