Вітаємо з перемогою в Регіональному конкурсі «РОЗУМфест»!

18 березня 2023 року в Національному заповіднику «Гетьманська столиця» підбили підсумки Регіонального конкурсу «РОЗУМфест»-2023, присвяченого до 295-ї річниці з дня народження гетьмана України Кирила Розумовського. Серед переможців – здобувачі освіти Ніжинської гімназії № 3:
• у номінації «Слово» І місце здобули учениця 2-А класу Тодоренко Аріана та учень 7-В класу Колесник Єгор;
• у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» відзнаку за техніку виконання отримали учні 3-А класу Миршавка Єгор та Погребняк Нікіта.
Участь у конкурсах – це не тільки шанс реалізувати творчі ідеї та продемонструвати вміння, а й можливість вкотре нагадати всьому світові, що українці незламні, а їхня творчість – самобутня та унікальна.
Дипломами за участь у конкурсі нагороджено учнів 2-А класу Багмет Варвару і Плесконоса Михайла, учнів 2-Б класу Любицького Артема та Гордійка Івана, учнів 3-А класу Курило Анастасію, Світличного Івана, Стаценко Єлизавету , ученицю 3-В класу Стороженко Дар’ю.
Подяками за високопрофесійну педагогічну діяльність, формування у дітей патріотизму, любові до своєї держави, розуміння важливості усвідомлення історії нашої України та підготовку молодого покоління до участі в конкурсі “РОЗУМфест- 2023” подяками відзначені вчителі початкових класів Пархоменко Н.Ю., Поліщук О.Л., Ікальчик А.П., вихователь ГПД Ляшенко А.О., вчитель української мови та літератури Ременюк Л. В., вчитель історії Штайнеккер О. В..
Подякою Національного історико-культурного заповідника “Гетьманська столиця” відзначено адміністрацію Ніжинської гімназії №3 – директора Пушкіну В.В., заступників директора з навчально-виховної роботи Даниленко О.Ю. та Ікальчик А.П..
«Славу примножувати справами» – девіз родини Розумовських, який уже 300 років надихає представників цього славного роду на державотворчі, дипломатичні, наукові, меценатські та творчі здобутки. Знаємо, що цей девіз надихатиме та мотивуватиме й наших гімназистів на реалізацію творчих задумів. Бажаємо їм віри у власні сили, наснаги й нових звершень!

Колесник Єгор. Містерія “ДИВНА ПОДОРОЖ

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU