Вітаємо суперфіналіста Ecosoft/InfoMatrix 2023!

От уже двадцять два роки поспіль  Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді МОН України організує ХХІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2023» та ХIV національний тур Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2023» серед здобувачів освіти закладів загальної середньої, позашкільної, професійно-технічної освіти, студентів та аспірантів закладів вищої освіти . Цьогорічні змагання присвячені 100 річниці від дня народження Віктора Глушкова.

Пишаємось, що юний ніжинський винахідник, учень 9-А класу Ніжинської гімназії № 3 Крисько Артем із розробкою «Демонстраційна електро-механічна модель системи виявлення та
знешкодження повітряних цілей типу (БПЛА) “ANTI SHAHED”»
в категорії Екософт/Інфоматрикс: «Моделі/Апаратне управління» посів ІІ місце у фіналі змагань та пройшов до суперфіналу!

Наказ НЕНЦ № 34 від 14.03.2023 р. Про підсумки проведення фіналу ІІ етапу XХІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2023» та ХІV національного етапу Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX-2023», присвячений 100 річниці від дня народження Віктора Глушкова

30-31 березня відбувся СУПЕРФІНАЛ – національний відбір української команди на фінал Міжнародного конкурсу комп’ютерних проєктів «INFOMATRIX 2023» з числа переможців і призерів ХХІІ Всеукраїнського чемпіонату з інформаційних технологій «Екософт-2023», ХIV національного туру Міжнародного конкурсу «INFOMATRIX 2023» (онлайн), а також оголошено номінантів змагань, які будуть відібрані від України на міжнародний фінал «INFOMATRIX 2023» — 28 червня-01 липня 20023 р. у м. Гвадалахара (Мексика). Вітаємо Артема, що потрапив до складу збірної України для участі у міжнародному фіналі «INFOMATRIX 2023», та його наставників, вчителів інформатики Яременко Н. Г. та Галяна М. С., з високими результатами на всеукраїнському та міжнародному рівні!

ХХІІ Всеукраїнський чемпіонат з інформаційних технологій «Екософт-2023» та XIV національний тур Міжнародного конкурсу комп’ютерних проектів «INFOMATRIX-2023»

Винахідливість, інженерно-конструкторський хист, наполегливість, ґрунтовні знання з різних предметів, особливо з фізики, математики та програмування, дозволили створити Артему такий унікальний STEM-проєкт! Бажаємо успіхів на міжнародному фіналі, де Артем, аби гідно представити свою модель, має також продемонструвати вільне володіння англійською мовою. Віримо в майбутні здобутки Артема!

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU