Всеукраїнський конкурс «Учитель року – 2023»

Із 23 січня по 02 лютого 2023 року пройшов І обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».


У номінації «Початкова освіта» Ніжинську гімназію № 3 представила вчителька початкових класів Павлова Анна Миколаївна, яка успішно подолала відбірковий етап та увійшла до числа фіналістів. За результатами випробувань «Майстер-клас», «Методичний практикум» та «Урок» педагогиня посіла 5 місце. Пройшовши непростий шлях конкурсних іспитів, Павлова А.М. увійшла у п’ятірку кращих учителів початкових класів Чернігівської області з-поміж 49 учасниць.

У номінації «Фізична культура» конкурсантом від нашого закладу був Потороча Геннадій Миколайович, який за результатами відбіркового етапу під час конкурсних випробувань «Тестування» та «Майстер-клас» посів 14 місце серед 39 учасників області.

Дякуємо Павловій А.М. та Поторочі Г.М. за участь у Всеукраїнському конкурсі «Учитель року – 2023», за прагнення розвиватися, навчатися новому, формувати компетентності сучасного прогресивного педагога, за те, що власним прикладом заохочують інших педагогів до удосконалення, перевірки власних сил та можливостей, дбають про авторитет рідної гімназії, докладають зусиль до його піднесення.

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU