З Днем Конституції України!

Сьогодні, 28 червня, ми відзначаємо 28-му річницю прийняття Конституції України – Основного Закону нашої держави, який закріпив суверенітет, демократію та верховенство права, визначив стратегічний курс розвитку нашої країни.

Наша Конституція стала не лише символом демократії та правової держави, але й потужним інструментом у боротьбі за свободу та незалежність. Вона надихає нас на єднання, стійкість та віру в перемогу.

Саме Конституція гарантує право кожного українця на доступ до якісної освіти, яка є ключовим фактором для розвитку особистості, формування свідомого громадянина та побудови успішного суспільства.

Освіта – це не лише знання, а й формування особистості, виховання свідомості та відповідальності. Саме завдяки освіті ми можемо збудувати нову Україну – сильну, демократичну, європейську державу.

Разом ми обов’язково переможемо та збудуємо сильну, квітучу Україну, де будемо пишатися не лише славною історією, але й здобутками сьогодення та досягненнями майбутніх поколінь!

Щиро дякуємо Збройним Силам України за їхню самовідданість, мужність та героїзм, за те, що вони захищають нашу свободу та незалежність!

Слава Україні! Героям слава!

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU