«Україна золотом осені закосичена» МІС ОСІНЬ-2023

Осінь може бути такою різною: золотавою, дощовою, холодною, сонячною, похмурою, але, як би там не було, вона – прекрасна. Вона хвилює та зачаровує своїм різмаїттям фарб, безліччю неповторних миттєвостей бабиного літа. Треба лише вміти бачити ту красу.
Отже, у Ніжинській гімназії №3 відбувся щорічний найчарівніший конкурс краси і грації «Міс Осінь 2023» в межах довготривалого патріотичного благодійного проєкту ,,Україна золотом осені закосичена,,. До його етапів входить: виготовлення сітки вчителями та окопних свічок, збирання пластикових кришок на дрони та збір благодійних внесків, які передані у благодійний фонд ,,Копиця,, для потреб ЗСУ.

Спонсори нашої конкурсної програми: Копиця Наталія, ПП КОПИЦЯ- ВІДОМИЙ ВИРОБНИК м’якої іграшки в УКРАЇНІ. Педагогічні колективи Ніжинської гімназії #3 та гімназії #5, які презентували сувеніри та запашні оксамитові троянди.
Журі конкурсу:
ВОЛОДИМИР МАРТИНЕНКО – кандидат історичних наук, доцент кафедри всесвітньої історії і міжнародних відносин, декан факультету філології, історії та політико-юридичних наук НДУ ім. Миколи Гоголя, голова піклувальної ради гімназії №3, опікун куреню ім. Героя України Олександра Бориса.
ГАРМАШ ОЛЕНА – ГОЛОВА ПРОФСПІЛКОВОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ, практичний психолог Ніжинської гімназії #3
ПОТОРОЧА ГЕННАДІЙ, учитель фізичної культури Ніжинської гімназії № 3 та гімназії #5
НАТАЛІЯ МАШТАЛІР – учитель початкової школи гімназії №5
ПРОШУКАЛО ВЛАДИСЛАВ – генеральний менеджер учнівського самоврядування Ніжинської гімназії №3
АНАСТАСІЯ ДЗЮБА – представник учнівського самоврядування гімназії №5

У складі лічильної комісії працювали – Микола Галян – учитель інформатики гімназії №3 , Ульяна Петрух та Яна Максименко – представники менеджменту.
Що не кажіть, а Україна здавна славиться красунями. Їм в усі віки були притаманні неповторна врода, світлий розум, працьовитість та багата фантазія. Саме такими рисами наділені і наші конкурсантки.

«Міс Ніжність» Воронова Анастасія.
Номінацію «Міс Елегантність» беззаперечно отримала – Бувайлик Ольга
«Міс Грація»Ярещенко Марія.
У номінації «Міс глядацьких симпатій» переможиця – Насібова Діана (із загальної кількості отримала 366).

«Віцеміс Осінь 2023»Лобова Вероніка, Гаврилець Катерина та Кудлай Олександра
Перемогу і бурхливі оплески «Міс Осінь 2023» отримали – Сміян Каріна та Сєркова Вікторія
Лічильною комісією було підраховано благодійні внески у сумі 10831 гривня і передано представникам ПП «Копиця»

Генеральний куратор сьогоднішнього проєкту – директор Ніжинської гімназії № 3 Вікторія Пушкіна, подякувала ЗСУ за можливість спостерігати красу; спонсорам та колегам за чудові подарунки; дітям за неповторну атмосферу. Особливо відзначила велику і клопітку роботу організатора і художнього керівника заходу Інни Вергун. Адже завдяки її зусиллям було створено атмосферу свята, вишуканості, неповторного ностальгічного осіннього настрою.

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU