Всеукраїнський урок єдності

6 жовтня о 12:00 учні 5-А класу (класний керівник Клочкова О. А., вчителі інформатики Галян М. С., Яременко Н. Г.) переглянули онлайн-трансляцію Всеукраїнського уроку єдності. Всеукраїнський урок з медіаграмотності реалізовано національним проєктом з медіаграмотності «Фільтр» Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільним Мовленням за підтримки ПРООН в Україні та фінансування уряду Японії. Телеурок з медіаграмотності був пізнавальним та корисним. Гімназисти дізналися, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти та тролі, як розумно споживати інформацію і не вестися на маніпуляції. Також під час уроку діти активно проходили тестові перевірки засвоєного та закріпили те, про що дізналися, за допомогою онлайн-гри.

Виклики, з якими ми зіштовхнулися під час російської агресії, показали, що єдність — запорука нашої боротьби. Вміння не вестися на маніпуляції та протидіяти дезінформації допомагають зберегти єдність. Тому радимо усім переглянути запис трансляції Всеукраїнського уроку єдності.

https://www.youtube.com/live/G61ApaBOeeY?si=T9xi0_PbfuamQmZr

Щоб дізнатися, як ви засвоїли матеріал уроку, організатори підготували для вас невеликий квіз, де в кожному питанні потрібно обрати одну правильну відповідь. https://filter.mkip.gov.ua/test/

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU