ГЛОБАЛЬНИЙ ТИЖДЕНЬ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

На виконання листа Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації від 02.05.2023 року №04/1/09/1389 «Про проведення Глобального тижня безпеки дорожнього руху», листа Управління освіти від 04.05.2023 року «Про проведення заходів», з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму, сприяння вихованню дорожньої культури серед учнів та об’єднання зусиль суспільства задля зменшення кількості смертей і травм на дорозі, у Ніжинській гімназії №3 було проведено ряд заходів: класний керівник 8 Б класу Василенко Ірина підготувала виховний захід на тему “Безпечна дорога додому”. Розглянули рекомендації до використання (носіння) світлоповертальних елементів заради безпеки на дорозі – нової норми, яка впроваджена нещодавно до законодавства.
У 5б класі класний керівник Динька С.В. розповіла про важливість використання світловідбивних стрічок, обговорили відеоролик«Безпечна дорога додому» з основ безпеки дорожнього руху та попередження травматизму внаслідок дорожньо-транспортних пригод в рамках національного проєкту «Безпечна країна». Афоніна А.М. під час виховної години із учнями 8-А класу відпрацьовувала правила надання ПМД при дорожньо-транспротних травмах, повторили на практиці сигнали регуліровника.

Просвітницькі заходи в межах тижня провели вчителі початкових класів Ніжинської гімназії №3. Здобувачі освіти вивчили відеоматеріали “Правила поведінки на вулицях і дорогах”, повторили правила носіння флікерів, виготовили власні дорожні знаки, створили пам’ятку в малюнках, засвоїли правила для пішоходів та пасажирів в період дії воєнного стану, зустрілися з працівниками патрульної поліції.

Хочемо бути впевненими, що діти усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху. Адже від цього залежить їх життя і здоров’я!

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU