Вітаємо тих, хто цікавиться фізикою, хто вміє думати та спостерігати, змагатися і перемагати!

У березні наші гімназисти, учні 9-А та 9-Б класів, взяли участь та показали досить гарний результат у щорічному Всеукраїнському учнівському фізичному конкурсі “Левеня”, який проводиться Львівським фізико-математичним ліцеєм при Львівському національному університеті імені Івана Франка на виконання наказу Міністерства освіти і науки України.
Інтернет-конкурс «Левеня» – це не лише цікавий інтерактив для учня, а ще й й один з методів перевірки знань учнів та підвищення їх інтересу до вивчення такого на перший погляд складного, але надзвичайно цікавого та важливого в житті предмету – фізики.
Мета конкурсу – наукова популяризація та пропедевтика природничо-математичних знань серед учнів, аналізу та запровадження сучасних інноваційних освітніх технологій навчання в Україні.
Вчителем фізики Дубиленко О.В. була проведена координаційна робота щодо залучення до участі в конкурсі 17 учнів 9-х класів. Гімназисти отримали: дипломи І ступеня3 учасники (Кар’єв Віталій, Рубель Домініка, Чепурний Володимир), дипломи ІІ ступеня5 учасників (Біленко Максим, Бунчук Тетяна, Дворник Іван, Коваленко Діана, Кошова Вікторія). Всіх інших було відзначено дипломами за участь.

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU