Всеукраїнський урок з профорієнтації «Обери професію своєї мрії»

15 березня 2023 року о 12.15 здобувачі освіти 9-х класів та вчителі Ніжинської гімназії № 3 долучилися до перегляду Всеукраїнського уроку з профорієнтації «Обери професію своєї мрії» за участю провідних українських роботодавців та кар’єрних радників, який відбувся у прямому етері Єдиного Телевізійного Марафону.
Щорічний Всеукраїнський урок з профорієнтації реалізується в рамках Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри. На початку уроку була представлена статистика, взята із сайту Робота.UA, де опитали батьків та випускників, яку освіту вони хотіли б мати. 81% респондентів відповіли – вищу і лише 19% – середню спеціальну. Крім успішних ІТ-компаній нашій країні дуже потрібні електрики, зварювальники, аграрії, будівельники. Зважаючи на це, запрошеними гостями були українські фахівці у сфері агропромисловості, меблебудування, побутового сервісу та технічних професій. Наразі, здобувачі освіти дізналися про ТОП 5 найвищих заробітних плат в Україні на даний час:
1) ІТ
2) Телекомунікації
3) Фінансування та страхування
4) Реклама
5) Логістика та транспорт
Організатори: Міністерство освіти і науки України, Інститут модернізації змісту освіти, Асоціація інноваційної та цифрової освіти, Група «1+1 media», за підтримки Goethe-Institut в Україні.

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU