Результативна участь гімназистів у XVI Всеукраїнській інтернет-олімпіаді “Зима-2023”

Протягом лютого місяця освітнім проєктом «На Урок» проводилася XVI Всеукраїнська інтернет-олімпіада “Зима-2023” з різних освітніх галузей. Інтернет-олімпіади освітнього проєкту «На Урок» — цікавий інтерактив для учня та зручний інструмент контролю знань школярів для вчителя. XVI Всеукраїнська інтернет-олімпіада «На Урок» — це можливість перевірити свої знання та повторити вивчене у першому півріччі. Олімпіада суттєво відрізняються від типових конкурсних заходів, адже створюють рівні умови для всіх. Тому здобувачі освіти Ніжинської гімназії № 3 активно долучилися до участі в Олімпіаді, адже на гімназистів чекали захопливі інтерактивні завдання, унікальна можливість продемонструвати реальний рівень знань та гарантовані нагороди для кожного!


Більшість учнів 5-х та 6-х класів гімназії взяли участь у змаганнях з математики та показали досить гарний результат. Завдяки наполеглівій організаційно-координаційній роботі вчителів математики Свіріної І.А. та Дубиленко О.В. всього до даної олімпіади було залучено 60 учнів 6-х класів, та 55 учнів 5-х класів. Гімназисти отримали дипломи І ступеня 4 учасники, дипломи ІІ ступеня 10 учасників та ІІІ ступеня 10 учасників. Всіх інших було відзначено сертифікатами за участь.

Чимала кількість учнів 7-х, 8-х та 9-х класів гімназії успішно взяли участь у Олімпіаді з хімії, вчитель Клочкова О. А.. Дипломами та сертифікатами засвідчено високий рівень знань 87 гімназистів з предмету, отримали дипломи І ступеня 8 учасників, дипломи ІІ ступеня 15 учасників та ІІІ ступеня 14 учасників.
За належну підготовку учнів та організацію їх участі в Олімпіадах “Зима-2023” освітній проєкт «На Урок» надіслав педагогам гімназії Свідоцтва та Подяки.

ВІТАЄМО ГІМНАЗИСТІВ ТА ЇХНІХ НАСТАВНИЦЬ З НОВИМИ ВИСОКИМИ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИМИ ЗДОБУТКАМИ! ТАК ТРИМАТИ!

Адреса: Чернігівська обл., м.Ніжин, вул. Станіслава Прощенка 6-А, 16600
E-mail: nizhyngimn3@gmail.com
Телефон: (04631)7-19-13

© 2021 Ніжинська гімназія №3 Ніжинської міської ради Чернігівської області.
Сайт розроблений на засобами UiKit ліцензія GNU